NIEUWS

Batenburgrace

Afgelopen zaterdag is de batenburgrace weer gevaren.  Met 9 boten in twee klasses gingen we van start richting Batenburg. De wind was erg licht en...

Frietkar

De Evenementen commissie laat weten dat er op 1 oktober een frietkar op de haven zal staan. Aanmelden bij rekkabselrahc.[antispam].@hotmail.com, eigen bijdrag...

Nieuwsbrief September

De nieuwsbrief van september is weer uit! Lees hier het laatste nieuws.    Nieuwsbrief september

Hijsen 28 okt | 4 nov & Overwinteren

28 oktober en 4 november worden de boten gehesen, vanaf 21 oktober staat het terein weer vol met bokken. Wij vragen uw aandacht voor het overwinte...

Naar nieuwsoverzicht
 

 

ALGEMENE INFORMATIE

De vereniging is prachtig gelegen aan de dode Maasarm bij Lithoijen en kijkt uit op de Alphense- en Hemelrijkse Waard. We zijn verliefd op het zeilen, zowel recreatief als in wedstrijdverband maar beoefenen ook andere varianten van watersport en maritiem vertier.

Zeilwedstijden, tochten, evenementen, jeugd-zeillessen, shanty heeft allemaal een plaats bij De Maaskant. In onze eigen haven hebben we ligplaatsen, zowel in het water als op de wal. Clubhuis en terras bieden ruimte voor gezellig en sfeervol samenzijn van de leden..

 
WV de Maaskant vanaf het water

 
img-3522

ZEILEN

De Maaskant staat in de wijde omtrek bekend als een vereniging met een grote groep wedstrijdzeilers. 

Op de agenda staan uiteraard woensdagavondcompetitie (WAC) en diverse andere wedstrijden. Iedereen kan meevaren. Schrijf in door middel van het inschrijfformulier.

Nog geen ervaring met wedstrijdzeilen?
Geen probleem! De leden van de wedstrijdcommissie maken u graag wegwijs in het starten, boeien ronden en de snelste weg varen! 

Klik hier voor meer informatie ...


JEUGD

De jeugdcommissie verzorgt zeillessen voor de (klein)kinderen van leden. De lessen worden gegeven door vrijwilligers en volgt het CWO systeem. Het is opgezet met als doel om de beginselen van het zeilen bij te brengen. We hebben ruim 30 jeugdleden.

Er zijn momentel drie categorieën: optimisten (jongste zeilers), zwaardboten, en tweemans boten. Voor kinderen vanaf 8 jaar en in het bezit van 2 zwemdiploma’s. Er zijn 7 club-Optimisten beschikbaar voor nieuwe leden.   

Klik hier voor meer informatie ...

 

 
jzw22r5c3

 
passanten

PASSANTEN

Er is beperkt plaats voor passanten, bootlengte tot 14 meter. Het is bescheiden maar u vindt bij ons: electra (6A), water, WC en douche. Melden gaat via een self-service procedure. Klik hier voor meer informatie ...


LID WORDEN

Interesse om lid te worden, al dan niet met een boot? Stuur eerst een  berichtje naar taairaterces.[antispam].@WVdeMaaskant.nl en daarna wordt er contact met u opgenomen.

Kopieer en plak dit mailadres in uw mailprogramma met als onderwerp: "informatie lid worden"

 
06

 

AGENDA

 


Zoeken:
Snel naar:
 
zo 1 okt Slotdag Jeugd
zo 1 okt 13:00 LUB/OS
ma 2 okt 20:00 Repetitie Trekzakken
di 3 okt 20:00 Bestuursvergadering
do 5 okt 20:00 Clutters repetitie
ma 9 okt 20:00 Shanty repetitie
do 12 okt 20:00 Clutters repetitie
ma 16 okt 20:00 Repetitie Trekzakken
do 19 okt 20:00 Clutters repetitie
za 21 okt 13:00 Bokkendag
ma 23 okt 20:00 Shanty repetitie
do 26 okt 20:00 Clutters repetitie
za 28 okt Hijsdagen
ma 30 okt 20:00 Repetitie Trekzakken