NIEUWS

Nieuwsbrief November

De nieuwsbrief van november is weer uit! Lees hier het laatste nieuws.    Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief Oktober

De nieuwsbrief van oktober is weer uit! Lees hier het laatste nieuws.    Nieuwsbrief oktober

Uithijsen '23 - 1e dag

De eerste uit-hijsdag zit er weer op. In het begin even wennen maar al snel zat het tempo er goed in. Enig venijn, vooral in de staart, met nieuwe...

In Memoriam Jaap van Pelt

In Memoriam Op 15 oktober ontvingen we het verdrietige bericht dat dhr. Jaap van Pelt, in de leeftijd van 74 jaar, is overleden.Jaap was een actie...

Naar nieuwsoverzicht
 

 

ALGEMENE INFORMATIE

De vereniging is prachtig gelegen aan de dode Maasarm bij Lithoijen en kijkt uit op de Alphense- en Hemelrijkse Waard. We zijn verliefd op het zeilen, zowel recreatief als in wedstrijdverband maar beoefenen ook andere varianten van watersport en maritiem vertier.

Zeilwedstijden, tochten, evenementen, jeugd-zeillessen, shanty heeft allemaal een plaats bij De Maaskant. In onze eigen haven hebben we ligplaatsen, zowel in het water als op de wal. Clubhuis en terras bieden ruimte voor gezellig en sfeervol samenzijn van de leden..

 
WV de Maaskant vanaf het water

 
img-3522

ZEILEN

De Maaskant staat in de wijde omtrek bekend als een vereniging met een grote groep wedstrijdzeilers. 

Op de agenda staan uiteraard woensdagavondcompetitie (WAC) en diverse andere wedstrijden. Iedereen kan meevaren. Schrijf in door middel van het inschrijfformulier.

Nog geen ervaring met wedstrijdzeilen?
Geen probleem! De leden van de wedstrijdcommissie maken u graag wegwijs in het starten, boeien ronden en de snelste weg varen! 

Klik hier voor meer informatie ...


JEUGD

De jeugdcommissie verzorgt zeillessen voor de (klein)kinderen van leden. De lessen worden gegeven door vrijwilligers en volgt het CWO systeem. Het is opgezet met als doel om de beginselen van het zeilen bij te brengen. We hebben ruim 30 jeugdleden.

Er zijn momentel drie categorieën: optimisten (jongste zeilers), zwaardboten, en tweemans boten. Voor kinderen vanaf 8 jaar en in het bezit van 2 zwemdiploma’s. Er zijn 7 club-Optimisten beschikbaar voor nieuwe leden.   

Klik hier voor meer informatie ...

 

 
jzw22r5c3

 
passanten

PASSANTEN

Er is beperkt plaats voor passanten, bootlengte tot 14 meter. Het is bescheiden maar u vindt bij ons: electra (6A), water, WC en douche. Melden gaat via een self-service procedure. Klik hier voor meer informatie ...


LID WORDEN

Interesse om lid te worden, al dan niet met een boot? Stuur eerst een  berichtje naar taairaterces.[antispam].@WVdeMaaskant.nl en daarna wordt er contact met u opgenomen.

Kopieer en plak dit mailadres in uw mailprogramma met als onderwerp: "informatie lid worden"

 
06

 

AGENDA

 


Zoeken:
Snel naar:
 
zo 3 dec 11:00 Winterwedstrijden
ma 4 dec 20:00 Shanty repetitie
do 7 dec 20:00 Clutters repetitie
ma 11 dec Bestuursvergadering
di 12 dec 20:00 Bestuursvergadering
do 14 dec 20:00 Clutters repetitie
zo 17 dec 11:00 Winterwedstrijden
ma 18 dec 20:00 Shanty repetitie slotavond
do 21 dec 20:00 Clutters repetitie